Probio

Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou strukturou a jedinečnou chutí, dodají vám pomalu se uvolňující energii, sílu a vitalitu. Získáte v nich perfektní surovinu na tradiční české pokrmy, houbového kubu či skvělou zavářku do polévek.

Ječné vločky dodají vitalitu a sílu Ječné vločky můžete klidně nazvat superpotravinou. Uspokojí vás svou jedinečnou chutí, dodají vám pomalu se uvolňující energii, sílu a vitalitu. Po snídani z ječných vloček vám vydrží pocit sytosti po celé dopoledne. Ať si z nich připravíte musli, granolu či kaši nebo přisypete do jogurtu, zaručíte si skvělý start do nového dne.

Ovesná mouka celozrnná - dopřejte svým sušenkám ten pravý říz! Ovesná mouka celozrnná je skvělým doplňkem na vaše pečení. S ní budou mít vaše sušenky a krekry příjemnou ovesnou chuť a křehčí a vláčnější strukturu. Vyzkoušejte ji na přípravu slaných a sladkých moučníků, k zahuštění polévek či omáček nebo do chlebového těsta. My na ní oceňujeme i spousty vlákniny, která dělá moc dobře trávicímu traktu a navozuje delší pocit sytosti.

Pšenice červená je jeden z původních druhů obilovin. Její červená, až nahnědlá barva je způsobena přirozeným obsahem flavonoidů (katechinu a taninu) a antokyanů. Antokyan je přírodní barvivo, významný antioxidant s pozitivním vlivem na lidské zdraví. Červená pšenice má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.

Vypěstujte si doma zdravé rostlinné klíčky v BIO kvalitě bez pesticidů. Získáte tím ty nejčerstvější vitaminy. V suchých zrnech a semenech se skrývá zásoba minerálních látek, stopových prvků, bílkovin, vitamínů a enzymů. Při klíčení jsou tyto látky aktivovány a dochází k nárůstu jejich obsahu.

Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo je za pár minut. Tento tradiční Italský pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak posypaný sýrem a politý máslem. Necháte-li uvařenou polentu ztuhnout na plechu, můžete z ní vykrájet třeba vykrajovátky různé tvary a vytvořit tak netradiční a originální přílohu.

Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin. Zaženou hlad na dlouhou dobu, obohatí tělo o rozpustnou i nerozpustnou vlákninu i vitamíny a minerální látky, bílkoviny i nenasycené mastné kyseliny.
Stránka 1 z 3 - 55 položek celkem