Ječné kroupy (velké) BIO - Probio 500g

1497
Neohodnoceno

Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou strukturou a jedinečnou chutí, dodají vám pomalu se uvolňující energii, sílu a vitalitu. Získáte v nich perfektní surovinu na tradiční české pokrmy, houbového kubu či skvělou zavářku do polévek.


28 Kč
Kategorie: Luštěniny a obiloviny
 

Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha. Příprava: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20-30 min vaření je zrno křupavé, po 50 min rozvařené a vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření nechte 5 min dojít

Složeníječné 100 % ječné kroupy bio

Alergeny: výrobek obsahuje lepek.

Skladování: skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75%

Výživové údaje na 100 g: Energie: 1480 kJ /350 kcal Tuky: 2,8 g z toho nasycené nemastné kyseliny: 0,5 g Sacharidy: 68,4 g z toho cukry: 0,7 g Vláknina: 7,4 g Bílkoviny: 9,2 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: