Cukr

29 položek celkem
bio kyprici pernik
16 Kč

Bezlepkový kypřící prášek do perníku

Kód: 528
bio vanilkokvy cukr 360x500
11 Kč

Vanikový cukr s pravou vanilkou.

Kód: 552
cukr kokosovy
91 Kč

cukr kokosový nerafinovaný

Kód: 7655
cukr prirodni
57 Kč

Přírodní řepný cukr - nerafinovaný cukr s charakteristickou chutí a vůní.

Kód: 1194
deme
68 Kč

Provita Cukr třtinový Demerara tmavý má příjemnou vůni a chuť po melase. Obsahuje zbytkovou melasu bohatou na minerální látky.

Kód: 4170
cukr trtinovy panela
56 Kč

Cukr z třtinové šťávy.

Kód: 1185
cukr trtinovy svetly 1kg
Novinka
68 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.

Kód: 4173
cukr trtinovy svetly 500g
Novinka
43 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.

Kód: 7654
cukr trtinovy svetly vazeny
61 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.

Kód: 3957
cukr trtinovy tmavy 1kg
Novinka
71 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.  Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.

Kód: 5760
cukr trtinovy tmavy 500g
Novinka
43 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.  Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.

Kód: 5761
trtinovy cukr tmavy
Novinka
63 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.  Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.

Kód: 3958
medium 0d2ab5e90027b8a6e423b7ba38ba63e1896c59f2
85 Kč

 Datlový sirup jako alternativní sladidlo.

Kód: 4437
kokosový cukr
91 Kč

Přírodní kokosový cukr se získává zahušťováním 100% čistého nektaru květů kokosové palmy. Kokosový cukr má hnědou barvu a velmi příjemnou chuť lehce po karamelu.

Kód: 3498
cukr kokosový probio
88 Kč

Cukr kokosový - exotické políbení. Cukr kokosový objevte výjmečné sladidlo se spoustou výhod. Oproti klasickému cukru má velmi nízký glykemický index (30-40), zbytečně tak nezatěžuje slinivku břišní a je vhodný i pro diabetiky. Obohatí vás o minerální látky a vitamin B.

Kód: 5992
kokosový sirup
157 Kč
Zahuštěná šťáva bio z nektaru z kokosového květu.
Kód: 5852
melasa 400g
85 Kč

Melasa je plnohodnotným vedlejším produktem výroby cukru z cukrové třtiny. Svou výživovou kvalitou převyšuje nejen cukr, ale všechna známá sladidla.

 

Kód: 5415
Miso bílé sladké 200g - Natural
66 Kč

Miso je pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.  V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje na škále od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou, liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami.

 

Kód: 5909
miso genmai
168 Kč

Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl omisa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.

 

Kód: 5912
miso mugi countrry
185 Kč

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma.

 

Kód: 5913
miso mugi
94 Kč

Miso je pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.  V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje na škále od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou, liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami.

 

 

Kód: 5910
miso mugi
114 Kč

Miso je pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.  V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje na škále od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou, liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami.

 

Kód: 5911
ovocný cukr
65 Kč

Fruktóza neboli ovocný cukr je přírodní sladidlo vyskytující se v ovoci, medu a je součástí třtinového cukru. Sladivost má o 30% vyšší než řepný cukr. Je vynikající zejména na pečení, vaření a zavařování. Hodí se k doslazování nápojů a pokrmů, náplní do moučníků a podobně.

Kód: 5762
panela
79 Kč

Panela se vyrábí z cukrové třtiny. Je to ztuhlá třtinová šťáva s širokou škálou chutí a vůní. Při zpracování se nejsou užity žádné chemické procesy, proto si panela uchovává všechny důležité a zdraví prospěšné látky, které cukrová třtina…

Kód: 3654
Nahoru
Další produkty