Cukr

29 položek celkem
bio kyprici pernik
16 Kč

Bezlepkový kypřící prášek do perníku

Kód: 528
bio vanilkokvy cukr 360x500
11 Kč

Vanikový cukr s pravou vanilkou.

Kód: 552
cukr kokosovy
91 Kč

cukr kokosový nerafinovaný

Kód: 7655
cukr prirodni
57 Kč

Přírodní řepný cukr - nerafinovaný cukr s charakteristickou chutí a vůní.

Kód: 1194
deme
68 Kč

Provita Cukr třtinový Demerara tmavý má příjemnou vůni a chuť po melase. Obsahuje zbytkovou melasu bohatou na minerální látky.

Kód: 4170
cukr trtinovy panela
56 Kč

Cukr z třtinové šťávy.

Kód: 1185
cukr trtinovy svetly 1kg
Novinka
68 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.

Kód: 4173
cukr trtinovy svetly 500g
Novinka
43 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.

Kód: 7654
cukr trtinovy svetly vazeny
61 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.

Kód: 3957
cukr trtinovy tmavy 1kg
Novinka
71 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.  Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.

Kód: 5760
cukr trtinovy tmavy 500g
Novinka
43 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.  Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.

Kód: 5761
trtinovy cukr tmavy
Novinka
63 Kč

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.  Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.

Kód: 3958
medium 0d2ab5e90027b8a6e423b7ba38ba63e1896c59f2
85 Kč

 Datlový sirup jako alternativní sladidlo.

Kód: 4437
kokosový cukr
91 Kč

Přírodní kokosový cukr se získává zahušťováním 100% čistého nektaru květů kokosové palmy. Kokosový cukr má hnědou barvu a velmi příjemnou chuť lehce po karamelu.

Kód: 3498
cukr kokosový probio
88 Kč

Cukr kokosový - exotické políbení. Cukr kokosový objevte výjmečné sladidlo se spoustou výhod. Oproti klasickému cukru má velmi nízký glykemický index (30-40), zbytečně tak nezatěžuje slinivku břišní a je vhodný i pro diabetiky. Obohatí vás o minerální látky a vitamin B.

Kód: 5992
kokosový sirup
157 Kč

Zahuštěná šťáva bio z nektaru z kokosového květu.

Kód: 5852
melasa 400g
85 Kč

Melasa je plnohodnotným vedlejším produktem výroby cukru z cukrové třtiny. Svou výživovou kvalitou převyšuje nejen cukr, ale všechna známá sladidla.

 

Kód: 5415
Miso bílé sladké 200g - Natural
66 Kč

Miso je pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.  V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje na škále od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou, liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami.

 

Kód: 5909
miso genmai
168 Kč

Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl omisa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.

 

Kód: 5912
miso mugi countrry
185 Kč

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma.

 

Kód: 5913
miso mugi
94 Kč

Miso je pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.  V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje na škále od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou, liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami.

 

 

Kód: 5910
miso mugi
114 Kč

Miso je pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.  V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje na škále od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou, liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami.

 

Kód: 5911
ovocný cukr
65 Kč

Fruktóza neboli ovocný cukr je přírodní sladidlo vyskytující se v ovoci, medu a je součástí třtinového cukru. Sladivost má o 30% vyšší než řepný cukr. Je vynikající zejména na pečení, vaření a zavařování. Hodí se k doslazování nápojů a pokrmů, náplní do moučníků a podobně.

Kód: 5762
panela
79 Kč

Panela se vyrábí z cukrové třtiny. Je to ztuhlá třtinová šťáva s širokou škálou chutí a vůní. Při zpracování se nejsou užity žádné chemické procesy, proto si panela uchovává všechny důležité a zdraví prospěšné látky, které cukrová třtina…

Kód: 3654
Nahoru
Další produkty

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení