Adzuki BIO 500 g PROBIO jsou malé fazole, které mají vínovou až hnědou barvu. Adzuki mají jemnou slupku a chutnají příjemně sladce. Vařené a mírně okořeněné Adzuki jsou lahodnou přílohou k obilným pokrmům. Tato luštěnina je též vhodné do polévek, kaší, nákypů a salátů.
Kód: 1626
Chutná po oříšcích a voní po obilí. Bulgur má vysokou nutriční hodnotu, obsahuje vlákninu vitamíny a minerály (fosfor, železo, hořčík) a jen zanedbatelné množství tuku.
Kód: 5754
Cizrna, které se říká i „římský hrách“, patří mezi kvalitní luštěniny, které jsou velmi prospěšné. Na rozdíl od podobných luštěnin navíc nenadýmá a je vhodnou potravinou pro osoby alergické na lepek. Dokáže snižovat hladinu škodlivého LDL cholesterolu , kladně působí na trávení a snižuje hladinu cukru v krvi. Konzumuje se vařená nebo tvoří základ stále oblíbenějšího hummusu.
Kód: 5773
Cizrna, které se říká i „římský hrách“, patří mezi kvalitní luštěniny, které jsou velmi prospěšné. Na rozdíl od podobných luštěnin navíc nenadýmá a je vhodnou potravinou pro osoby alergické na lepek. Dokáže snižovat hladinu škodlivého LDL cholesterolu , kladně působí na trávení a snižuje hladinu cukru v krvi. Konzumuje se vařená nebo tvoří základ stále oblíbenějšího hummusu.
Kód: 5772
Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, čímž si zasloužila i své jméno. Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, čímž si zasloužila i své jméno. Navíc je to luštěnina vskutku luxusní, protože má jemnou oříškovou chuť a perfektní nutriční profil. Na 100 g má dvojnásobné množství bílkovin než třeba tofu, spoustu vlákniny a její černý pigment obsahuje antioxidanty.
Kód: 3429
Ideální do polévek, salátů i jako příloha. Rychlá příprava, vařená do 15 minut bez namáčení. |
Kód: 5776
Ideální do polévek, salátů i jako příloha. Rychlá příprava, vařená do 15 minut bez namáčení. |
Kód: 3435
Výborná jako příloha, skvělá do salátů a polévek. Má výraznou chuť, výbornou nutriční hodnotu a především nízký glykemický index.
Kód: 5778
Fazole adzuki jsou malá, asi půl centimetrová semena z jednoleté rostliny vigna hranatá (Vigna angularis). Nejčastěji bývají červená, nicméně existují i v jiných barevných variantách.
Kód: 5808
Fazole dostala svůj název podle charakteristické černé nebo žluté skvrny na krémově bílém podkladu. Má příjemnou lehce oříškovou chuť, trochu připomíná cizrnu. Vychutnejte si ji v biokvalitě v polévce, salátu nebo v pomazánce.
Kód: 5810
Žlutý loupaný půlený hrách. Rychlá a snadná příprava, není třeba ho předem namáčet. Hodí se do polévky, pomazánky nebo jako příloha.
Kód: 5819
Ochutnejte hummus s jedinečnou příchutí karamelizované cibulky.
Dle originální receptury vyrobené s láskou.
Tento výrobek není možné zasílat poštou, pouze k osobnímu odběru na prodejně.
Kód: 180
Ochutnejte hummus s jedinečnou příchutí černých oliv.
Dle originální receptury vyrobené s láskou.
Tento výrobek není možné zasílat poštou, pouze k osobnímu odběru na prodejně.
Kód: 183
Hummus je cizrnová pomazánka původem z Blízkého Východu, která je vyrobena z nejkvalitnějších a vždy čerstvých surovin.
Dle originální receptury vyrobené s láskou.
Tento výrobek není možné zasílat poštou, pouze k osobnímu odběru na prodejně.
Kód: 186
Ochutnejte další z řady jedinečných kombinací hummusu s rajčaty.
Dle originální receptury vyrobené s láskou.
Tento výrobek není možné zasílat poštou, pouze k osobnímu odběru na prodejně.
Kód: 4857
Jáhly jsou vyloupaná zrnka prosa (malé žluté kuličky) a patří mezi nejstarší plodiny, protože jsou výživné a lehce stravitelné. Jáhly jsou zdrojem sacharidů, proteinů, tuků, vlákniny, kyseliny křemičité, vitamínů skupiny B (B1, B2, B3, B6, B9) a minerálů (fluoru, fosforu, síry, železa, draslíku, zinku a hořčíku).
Kód: 5739
Kuskus je přirozeně bezvaječná těstovina, vyrobena ze sušené, pšeničné krupice.
Kód: 5895
Kuskus je přirozeně bezvaječná těstovina, vyrobena ze sušené, pšeničné krupice.
Kód: 4254
Kuskus je přirozeně bezvaječná těstovina, vyrobena ze sušené, celozrnné pšeničné krupice.
Kód: 4255
Kuskus je přirozeně bezvaječná těstovina, vyrobena ze sušené, pšeničné krupice.
Váha uvedena za 1 kg.
Kód: 3984
Fazole mungo jsou zhruba pětimilimetrová semena z teplomilné rostliny vigna zlatá (Vigna radiata), jejíž domovinou je Asie. Tato luštěnina každopádně svým vzhledem i chutí připomíná klasický hrášek. Fazole mungo působí kladně na obranyschopnost organismu a na trávící soustavu. Konzumují se buď vařené nebo v lepším případě naklíčené např. v salátech. |
Kód: 5924
Ovesné otruby jsou produktem vznikajícím při zpracování ovsa. Jako vedlejší produkt bývají proto často lidmi podceňované. Navozují ale pocit rychlého zasycení. Obsahují především části slupek, mohou v nich však být i klíčky nebo vnitřní pletivo.
Kód: 3651
Představují vnější vrstvy obroušených obilných zrn a jsou cenným zdrojem vlákniny. Pro jejich výraznou vstřebávací schopnost se používají na pročištění organismu.
Kód: 5926
Otruby jsou vedlejším produktem vznikajícím při mletí mouky. Jedná se o odstraněné obalové vrstvy zrna s klíčkem. Je vhodné je přidávat do jídel, do mouky při pečení pečiva nebo jako müsli do jogurtů.
Kód: 5929
Luštěniny a obiloviny. Široký výběr surovin na vaření - čočka, hrách, soja, fazole, rýže, otruby, vločky a kuskus.