Cizrna
Cizrna, které se říká i „římský hrách“, patří mezi kvalitní luštěniny, které jsou velmi prospěšné. Na rozdíl od podobných luštěnin navíc nenadýmá a je vhodnou potravinou pro osoby alergické na lepek. Dokáže snižovat hladinu škodlivého LDL cholesterolu , kladně působí na trávení a snižuje hladinu cukru v krvi. Konzumuje se vařená nebo tvoří základ stále oblíbenějšího hummusu.
Cizrna, které se říká i „římský hrách“, patří mezi kvalitní luštěniny, které jsou velmi prospěšné. Na rozdíl od podobných luštěnin navíc nenadýmá a je vhodnou potravinou pro osoby alergické na lepek. Dokáže snižovat hladinu škodlivého LDL cholesterolu , kladně působí na trávení a snižuje hladinu cukru v krvi. Konzumuje se vařená nebo tvoří základ stále oblíbenějšího hummusu.
Cizrna, které se říká i „římský hrách“, patří mezi kvalitní luštěniny, které jsou velmi prospěšné. Na rozdíl od podobných luštěnin navíc nenadýmá a je vhodnou potravinou pro osoby alergické na lepek. Dokáže snižovat hladinu škodlivého LDL cholesterolu , kladně působí na trávení a snižuje hladinu cukru v krvi. Konzumuje se vařená nebo tvoří základ stále oblíbenějšího hummusu.
Cizrna, které se říká i „římský hrách“, patří mezi kvalitní luštěniny, které jsou velmi prospěšné. Na rozdíl od podobných luštěnin navíc nenadýmá a je vhodnou potravinou pro osoby alergické na lepek. Dokáže snižovat hladinu škodlivého LDL cholesterolu , kladně působí na trávení a snižuje hladinu cukru v krvi. Konzumuje se vařená nebo tvoří základ stále oblíbenějšího hummusu.