Probio
Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou strukturou a jedinečnou chutí, dodají vám pomalu se uvolňující energii, sílu a vitalitu. Získáte v nich perfektní surovinu na tradiční české pokrmy, houbového kubu či skvělou zavářku do polévek.
Složení: Jedlá mořská sůl, rostlinné oleje* (bambucké máslo*, extra panenský olivový olej*), miso* (sója*, rýže*, voda, jedlá sůl, koji), sušená zelenina* v proměnlivém poměru 6 % (cibule*, celer*, mrkev*, petržel*), rýžová mouka*, kukuřičný škrob*, bazalka* 3 %, kvasnicový extrakt, koření*
*z ekologického zemědělství
Složení: jedlá mořská sůl, rostlinné oleje* (bambucké máslo*, extra panenský olivový olej*) miso* (sója*, rýže*, voda, jedlá sůl, koji), sušená zelenina* v proměnlivém poměru 9,2 % (cibule*, celer*, mrkev*, pórek*, petržel*), rýžová mouka*, kukuřičný škrob*, kvasnicový extrakt, koření*, * z ekologického zemědělství
Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo je za pár minut. Tento tradiční Italský pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak posypaný sýrem a politý máslem. Necháte-li uvařenou polentu ztuhnout na plechu, můžete z ní vykrájet třeba vykrajovátky různé tvary a vytvořit tak netradiční a originální přílohu.
Složení: chlorid draselný, miso* (sója, rýže, voda, sůl, koji), rostlinné oleje* (bambucké máslo*, olivový olej extra panenský*), sušená zelenina* v různém poměru 13,7% (cibule*, celer*, mrkev*), jedlá sůl, kukuřičný škrob*, rýžová mouka*, maltodextrin*, petržel*, koření* (* = z ekologického zemědělství)
Složení: jedlá sůl, rostlinné oleje* (bambucké máslo*, extra panenský olivový olej*) miso* (sója*, rýže*, voda, jedlá sůl, koji), sušená zelenina* v proměnlivém poměru 6,3 % (cibule*, celer*, mrkev*, petržel*, česnek*, rozmarýn*), vařené hovězí maso v prášku* 5 %, kvasnicový extrakt, kukuřičný škrob*, koření*, * z ekologického zemědělství
Hrách je nevýznamnější a nejrozšířenější luštěninou u nás. Česko má přímo svoji „hrachovou“ historii. Hrách se připravoval na mnoho způsobů - o velikonocích si lidé tradičně pražili pučálku a husté hrachové kaše či zapečený hrách s kroupami v podobě šouletu se na stole objevovaly velmi často. Je velmi sytý a vydatný, tělu dodává bílkoviny a má nízký glykemický index.
Stránka 1 z 3 - 50 položek celkem