Bezlepkové potraviny, Strana 6
Vše je vyráběno ručně a s láskou, suroviny jsou vybírány z přírodních tradičních plodin a neprodlužuje se uměle jejich trvanlivost. Jelikož se obecně zhoršuje citlivost lidí na různé potraviny, ve výrobcích nenajdete kromě éček ani lepek, cukr a mléko. Filozofií firmy Damodara je úcta k životu ve všech jeho projevech, a proto jsou všechny výrobky stoprocentně veganské. Damodara není jen firma, je to komunita stojící na hluboké životní filozofii.
Vše je vyráběno ručně a s láskou, suroviny jsou vybírány z přírodních tradičních plodin a neprodlužuje se uměle jejich trvanlivost. Jelikož se obecně zhoršuje citlivost lidí na různé potraviny, ve výrobcích nenajdete kromě éček ani lepek, cukr a mléko. Filozofií firmy Damodara je úcta k životu ve všech jeho projevech, a proto jsou všechny výrobky stoprocentně veganské. Damodara není jen firma, je to komunita stojící na hluboké životní filozofii.
Vše je vyráběno ručně a s láskou, suroviny jsou vybírány z přírodních tradičních plodin a neprodlužuje se uměle jejich trvanlivost. Jelikož se obecně zhoršuje citlivost lidí na různé potraviny, ve výrobcích nenajdete kromě éček ani lepek, cukr a mléko. Filozofií firmy Damodara je úcta k životu ve všech jeho projevech, a proto jsou všechny výrobky stoprocentně veganské. Damodara není jen firma, je to komunita stojící na hluboké životní filozofii.
Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo je za pár minut. Tento tradiční Italský pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak posypaný sýrem a politý máslem. Necháte-li uvařenou polentu ztuhnout na plechu, můžete z ní vykrájet třeba vykrajovátky různé tvary a vytvořit tak netradiční a originální přílohu.
Kukuřičné placky díky své jemné chuti se dají použít na mnoho způsobů. Můžete si na nich pochutnat místo pečiva třeba s různými druhy pomazánek, hodí se k salátům místo bagety i jako příloha. Jsou bohaté na vlákninu a neobsahují přidaný cukr, takže mají své kvality i z hlediska zdravé výživy.