Zdravá a spec. výživa, Strana 21
-
Bezobalové potraviny
-
Bezlaktózové potraviny
-
Bezlepkové potraviny
-
Veganské potraviny
-
Nízkosacharidové (low-carb) potraviny
-
Proteinové potraviny
-
Bylinkové tinktury a sirupy
-
Kaše a dětská výživa
-
KÁVY, KÁVOVINY, KAKAA A ČAJE
-
Křupky, krekry, plátky, chipsy
-
LUŠTĚNINY a OBILOVINY
-
Mouky
-
Otruby
-
Strouhanky
-
Krupice
-
Škroby a zahušťovadla
-
Ochucovadla
-
Oleje
-
Ořechová másla
-
Polotovary
-
Rostlinné nápoje a smetany
-
Sladkosti
-
Sirupy, marmelády, pomazánky
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Vločky a musli
896 položek celkem

420 Kč
složení: hořká čokoláda 75% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma), mandle jádra 25%, leštidlo: arabská guma.
Alergeny zvýrazněny tučně. Cena je uvedena za 1 kg, cena bude spočítána dle skutečného množství. Možno vkládat do košíku násobky 10g : 0,01 = 10g ; 0,1 = 100g

145 Kč
Med květový nektarový
- má zpravidla světlejší barvu
- pochází z nektaru květů rostlin kvetoucích na jaře
- má jemnou chuť a je snadno stravitelný
- rychleji krystalizuje
- obsahuje jednoduché cukry - glukózu a fruktózu
- zkrystalizováním se nijak nezmění jeho kvalita
- neztrácí se žádné cenné látky
- je-li teplota při uskladnění vyšší než 25°C nebo nižší než 5°C, krystalizace téměř neprobíhá
- nejrychlejší je krystalizace při teplotě okolo 14°C
- zahříváním ve vodní lázni se med vrátí do původního tekutého stavu
- med se nesmí zahřívat příliš dlouho a teplota by neměla překročit 50°C

268 Kč
Med květový nektarový
- má zpravidla světlejší barvu
- pochází z nektaru květů rostlin kvetoucích na jaře
- má jemnou chuť a je snadno stravitelný
- rychleji krystalizuje
- obsahuje jednoduché cukry - glukózu a fruktózu
- zkrystalizováním se nijak nezmění jeho kvalita
- neztrácí se žádné cenné látky
- je-li teplota při uskladnění vyšší než 25°C nebo nižší než 5°C, krystalizace téměř neprobíhá
- nejrychlejší je krystalizace při teplotě okolo 14°C
- zahříváním ve vodní lázni se med vrátí do původního tekutého stavu
- med se nesmí zahřívat příliš dlouho a teplota by neměla překročit 50°C