Ochucovadla, Strana 2
Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.
Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.
Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto. Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.
Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto. Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.
Erythritol je zdravější náhrada běžných sladidel. Sladí stejně jako běžný cukr, ale neobsahuje téměř žádné kalorie. Jeho glykemický index je 0 a díky tomu neovlivňuje hladinu cukru v krvi. Je tedy vhodný pro diabetiky a při Low Carb stravování. Použít ho můžete při vaření, pečení i slazení nápojů. Erythritol je vyráběn fermentací glukózy a jde tedy o čistě přírodní sladidlo. Nijak neohražuje zdraví zubů, jelikož nezpůsobuje zubní kaz.