Zdravá a spec. výživa, Strana 8
-
Bezobalové potraviny
-
Bezlaktózové potraviny
-
Bezlepkové potraviny
-
Veganské potraviny
-
Nízkosacharidové (low-carb) potraviny
-
Proteinové potraviny
-
Bylinkové tinktury a sirupy
-
Kaše a dětská výživa
-
KÁVY, KÁVOVINY, KAKAA A ČAJE
-
Křupky, krekry, plátky, chipsy
-
LUŠTĚNINY a OBILOVINY
-
Mouky
-
Otruby
-
Strouhanky
-
Krupice
-
Škroby a zahušťovadla
-
Ochucovadla
-
Oleje
-
Ořechová másla
-
Polotovary
-
Rostlinné nápoje a smetany
-
Sladkosti
-
Sirupy, marmelády, pomazánky
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Vločky a musli

Vše je vyráběno ručně a s láskou, suroviny jsou vybírány z přírodních tradičních plodin a neprodlužuje se uměle jejich trvanlivost. Jelikož se obecně zhoršuje citlivost lidí na různé potraviny, ve výrobcích nenajdete kromě éček ani lepek, cukr a mléko. Filozofií firmy Damodara je úcta k životu ve všech jeho projevech, a proto jsou všechny výrobky stoprocentně veganské. Damodara není jen firma, je to komunita stojící na hluboké životní filozofii.

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto. Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.

Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto. Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.