Natural Jihlava JK s.r.o., Strana 12
Složení: BIO kakaové máslo
Bez alergenů
Z kakaových bobů zakoupených za férové ceny od drobných pěstitelů z Dominikánské republiky a Bolívie, se lisuje tuk, který je poté zbaven vůně vodní párou. Vhodné k použití do domácích čokolád, polev, pralinek, dezertů, na suchou pokožku, do koupele, do krémů či mastí.
Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.
Základní složkou je kyselina citronová, která je účinná na špínu, ale šetrná k povrchům. Při čištění jí pomáhá kombinace aktivních látek z přírodních olejů a cukrů. Neobsahuje chlor.
- Dermatologicky testováno
- Bez chloru a agresivní chemie
- Vysoká koncentrace je šetrná k vaší peněžence i přírodě
- Účinný a přitom šetrný k povrchům
- Obsahuje pouze přírodní složky s jemnou citrusovou vůní
- Čistí nad i pod hladinou
- Funguje i na hrubší nánosy vodního kamene, má silnou odvápňovací schopnost
- Lze použít i na WC pro kočky
Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.
Stránka 12 z 16 - 367 položek celkem