Ocet rýžový sladký BIO 250 ml - Natural Jihlava
Kód: 9766Detailní popis produktu
Výživové údaje na 100 ml výrobku:
Energie: 59 kJ / 14 kcal
Tuky: 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0 g, z toho cukry: 0g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0 g
Balení: 250 ml ve skleněné lahvi
Skladování: při pokojové teplotě
Trvanlivost: neuvedeno
Výrobce: Natural Jihlava s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01, Jihlava
Země původu: Japonsko
BIO certifikace: CZ-BIO-001
Jde o tradiční přísadu asijské kuchyně nejen při přípravě sushi. Rýžový ocet však můžete použít i jako dochucovadlo při přípravě různých pokrmů. Můžete ho přidat do rýže po jejím uvaření a připravit tak rizoto nebo jinou rýžovou pochoutku. Pokud bychom srovnali rýžový ocet s klasickým fermentovaným octem, tak rýžový ocet je sladší, méně kyselý a velmi jemný. Tento rýžový ocet je v BIO kvalitě. Případný kal, usazenina není na závadu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ocet |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.