Ovoce a zelenina, Strana 3
Výpis produktů
Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.
CHLAZENÉ Složení: čínské zelí (66%), mrkev, bílá ředkev, pitná voda, cibule, jarní cibulka, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice bez lepku fermentovaná, jedlá sůl), česnek, rýžová mouka, zázvor, sladká paprika, třtinový cukr, jedlá sůl. „Špetka lásky a nic jiného“.
Alergeny zvýrazněny tučně.
CHLAZENÉ Složení: čínské zelí (66%), mrkev, bílá ředkev, pitná voda, cibule, jarní cibulka, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice bez lepku fermentovaná, jedlá sůl), česnek, rýžová mouka, zázvor, chilli 0,1%, sladká paprika, třtinový cukr, jedlá sůl. „Špetka lásky a nic jiného“.
Alergeny zvýrazněny tučně.
CHLAZENÉ Složení: bílé hlávkové zelí (66%), mrkev, bílá ředkev, pitná voda, cibule, jarní cibulka, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice bez lepku fermentovaná, jedlá sůl), česnek, rýžová mouka, zázvor, chilli 0,1%, sladká paprika, třtinový cukr, jedlá sůl. „Špetka lásky a nic jiného“.
Alergeny zvýrazněny tučně.
Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.
Balení 50 g.
