Ocet jablečný Burkhardt 750ml - Natural Jihlava

Kód: 1149
Neohodnoceno
58 Kč 7,73 Kč / 100 ml

Složení:  jablečný ocet ze šťávy z celých jablek. 

Bez alergenů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsah kyseliny octové: 5% získané přírodní cestou.

Výživové údaje na 100 ml výrobku: neuvedeno
Energie:  kJ /  kcal
Tuky:  g, z toho nasycené mastné kyseliny:  g
Sacharidy:  g, z toho cukry:  g
Bílkoviny:  g
Sůl:  g

Balení: 750 ml ve skleněné lahvi

Skladování: při pokojové teplotě

Trvanlivost: neuvedeno

Výrobce: Natural Jihlava s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01, Jihlava

Země původu: Německo

Jablečný ocet je výborná konzervační látka. Proto se hodí při zavařování okurek, paprik, hub a další zeleniny. S jablečným octem můžete vytvořit i vynikající, trochu ostřejší marinády na maso. Že jablečný ocet nevyužijete při pečení? Omyl! Trošku ho přidejte do těsta a výsledek bude stát za to. Nadýchaná buchta, sušenky či koláče a chuťově nebude po octu ani památky. Lze užívat také denně jednu lžičku při detoxikaci.

Celá čerstvá jablka se rozdrtí a nechají se v nádobě kvasit. Poté se obsah přecedí a získává se hustá tekutina medové až hnědé barvy, kterou známe jako jablečný ocet. Jablečný ocet díky šetrnému zpracování obsahuje vitamín C, B1, B2, B6 i biotin. Z minerálů zejména draslík, ale i železo, vápník a fosfor. V jablečném octu najdete i pektin, některé zástupce aminokyselin a antioxidanty.

Jako pití: 2 čajové lžičky octa a 2 čajové lžičky medu s vodou denně před jídlem. Používejte k dochucení salátů a mnoha jídel. Jako přísada do koupelí: 1–2 dl jablečného octa do vody na koupání nebo k opláchnutí hlavy po umytí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ocet
Hmotnost: 0.75 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: