32 položek celkem
jablko hruška 200 ml
46 Kč

Složení: 50 % jablečná a 50 % hrušková šťáva

V hruškách se nachází malé množství vitaminu C, E a B, jakož i důležité minerály: draslík, hořčík a železo. Taktéž jsou hrušky dobrým zdrojem stopových prvků: mědi, manganu a v menší míře i zinku. Obsah vitaminu a minerálů je v hruškách jen o málo větší než v jablkách. Hrušky jsou známé svým vysokým obsahem sacharidů a zároveň nízkým obsahem proteinů a tuků. Ze sacharidů v nich převládá fruktóza. Dále hrušky obsahují organické kyseliny, jejichž množství je nižší než v jablkách, a výrazné množství taninů.

Kód: 5439
jablko jahody 200 ml
37 Kč

Složení: 80 % jablečná a 20 % jahodová šťáva

 

Jahody jsou zdrojem řady důležitých vitaminů. V největší koncentraci v nich nalezneme vitamin C, mocný antioxidant. Obsah vitaminu C je v jahodách srovnatelný s citrusovými plody. Dále obsahují kyselinu listovou a beta-karoten, základní kámen pro syntézu vitaminu A, dalšího antioxidantu. V menší míře se v jahodách nacházejí i některé vitaminy skupiny B a vitamin E. Jahody jsou také bohaté na kyselinu listovou a draslík, navíc žádné tuzemské ovoce není tak bohaté na mangan.

Kód: 393
jablko lesní směs 250ml
46 Kč

Složení: 80% jablečná, 6,6% jahodová, 6,6% malinová a 6,6% šťáva z černé jeřabiny

Tento mošt je vyvážená směs jablka, jahody, maliny a černé jeřabiny (arónie).

Kód: 396
jablko mrkev 200 ml
37 Kč

Složení: 80 % jablečná a 20 % mrkvová šťáva

Mrkev je považována za zlatý důl přírodních vitamínů a látek. Jak všichni jistě víme, žádná jiná rostlina neobsahuje tolik beta-karotenů jako mrkev. V lidském těle je beta-karoten přeměněn na vitamin A. Kromě zmiňovaných beta-karotenů najdeme v karotce velké množství listové kyseliny, která je důležitá pro správný metabolismus tuků. Mrkev je také výborným zdrojem přírodního hořčíku. Dále v karotce najdeme také vitaminy C, B, E, D a K, proteiny, draslík, vápník, fosfor, zinek, hliník, sodík, mangan, železo, měď a spoustu dalších minerálů.

Kód: 391
jablko rakytnik 250 ml
46 Kč

90% jablečná a 10% rakytníková šťáva

Rakytník řešetlákový je keř nebo menší strom vyskytující se hlavně v Číně, Mongolsku, Nepálu a na Sibiři. V tibetské tradiční medicíně patří mezi vysoce efektivní regenerační prostředek.

Rakytník je rostlina s velmi širokým spektrem účinku. Používají se v prevenci při extrémních pracovních podmínkách. Rakytník obsahuje 10x více vitamínu C než pomeranč. Vědci uvádějí, že denní doporučenou dávku vitaminu C pokryje jedna jediná bobulka. Kromě toho je rakytník zásobárnou vitaminu A.

Plody rakytníku jsou přirozeným koncentrátem všech nejdůležitějších vitamínů.

 

Kód: 5440
jablko višeň 200 ml
37 Kč

Složení: 80 % jablečná a 20 % višňová šťáva

Toto ovoce obsahuje velké množství jódu, dále mají 80% vody, vitamin C, E a B, karoten, železo, hořčík, zinek, třísloviny.

Čím je plod tmavší, tím vyšší obsah cenných minerálů má. Jde hlavně o draslík, vápník, hořčík a fosfor a o stopové prvky jako železo, zinek a měď. Ovocné kyseliny, které jsou obsaženy více ve višních než v třešních.

Kód: 394
rakytní šťáva
180 Kč

Rakytník patří k nejbohatším zdrojům vitamínu C v našich podnebných podmínkách. Je vhodný k přímé spotřebě nebo ředěné s vodou. Vhodné i do nápojů, minerálních vod, čaje, tvarohu, jogurtu, müsli i cukrovinek. Rakytníková šťáva má významné biostimulační účinky na organismus. 

Kód: 5153
medium 77c5ff7f375922389bddae761dbe82af403e8d24 Kód: 4077