Křupky, krekry, plátky, chipsy, Strana 3
Vše je vyráběno ručně a s láskou, suroviny jsou vybírány z přírodních tradičních plodin a neprodlužuje se uměle jejich trvanlivost. Jelikož se obecně zhoršuje citlivost lidí na různé potraviny, ve výrobcích nenajdete kromě éček ani lepek, cukr a mléko. Filozofií firmy Damodara je úcta k životu ve všech jeho projevech, a proto jsou všechny výrobky stoprocentně veganské. Damodara není jen firma, je to komunita stojící na hluboké životní filozofii.
Vše je vyráběno ručně a s láskou, suroviny jsou vybírány z přírodních tradičních plodin a neprodlužuje se uměle jejich trvanlivost. Jelikož se obecně zhoršuje citlivost lidí na různé potraviny, ve výrobcích nenajdete kromě éček ani lepek, cukr a mléko. Filozofií firmy Damodara je úcta k životu ve všech jeho projevech, a proto jsou všechny výrobky stoprocentně veganské. Damodara není jen firma, je to komunita stojící na hluboké životní filozofii.
Vše je vyráběno ručně a s láskou, suroviny jsou vybírány z přírodních tradičních plodin a neprodlužuje se uměle jejich trvanlivost. Jelikož se obecně zhoršuje citlivost lidí na různé potraviny, ve výrobcích nenajdete kromě éček ani lepek, cukr a mléko. Filozofií firmy Damodara je úcta k životu ve všech jeho projevech, a proto jsou všechny výrobky stoprocentně veganské. Damodara není jen firma, je to komunita stojící na hluboké životní filozofii.
Špaldové placky díky své jemné chuti se dají použít na mnoho způsobů. Můžete si na nich pochutnat místo pečiva třeba s různými druhy pomazánek, hodí se k salátům místo bagety i jako příloha. Jsou bohaté na vlákninu a neobsahují přidaný cukr, takže mají své kvality i z hlediska zdravé výživy.
Žitné placky díky své jemné chuti se dají použít na mnoho způsobů. Můžete si na nich pochutnat místo pečiva třeba s různými druhy pomazánek, hodí se k salátům místo bagety i jako příloha. Jsou bohaté na vlákninu a neobsahují přidaný cukr, takže mají své kvality i z hlediska zdravé výživy.