Mouka mandlová jemně mletá 200g - Natural Jihlava
Kód: 3627Detailní popis produktu
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energie: 2508 kJ / 607 kcal
Tuky: 53,01 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 5,08 g
Sacharidy: 3,9 g, z toho cukry: 3,5 g
Bílkoviny: 22,34 g
Vláknina: - g
Sůl: 0,027 g
Balení: 200 g v recyklovatelném obalu
Skladování: při pokojové teplotě do 20 °C
Trvanlivost: viz obal, min. rok od data výroby
Dodavatel: Natural Jihlava s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01, Jihlava, Česká republika
Země původu: Španělsko
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán či makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Mandlová mouka se vyrábí z najemno rozemletých mandlí. Můžete jí nahradit část klasické mouky nebo použít pouze mouku mandlovou. Pokrmy tak trochu ozdravíte, odlehčíte a dodáte jim vyšší výživnou hodnotu. Z mandlové mouky se vyrábějí vyhlášené makronky, můžete s ní však ozvláštnit jakékoliv dezerty. Umixujete z ní i mandlové mléko nebo připravíte domácí marcipán. Na mandlovou mouku nedají dopustit také paleo nadšenci nebo celiaci, kteří na ní oceňují její přirozenou bezlepkovost. Mandlová mouka je vhodná pro všechny, kteří chtějí ozvláštnit svůj jídelníček novou surovinou s multifunkčním využitím a zajímají se o zdravé stravování.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové mouky a strouhanky |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.