Hradecké delikatesy

Ručně a šetrně vyráběné pesto z bazalky v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.
Brusinkové čatní - dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování.
Hmotnost 190 g.
Složení: brusinky min. 63%, třtinový cukr max. 29%, cibule bílá, vinný ocet červený, citronová 100% šťáva, zázvor, chilli papričky habanero, mořská sůl, směs koření.
Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Maximální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku.
Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR.

Ručně a šetrně vyráběné pesto z bazalky v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.
Cibulové čatní - dochucovací studená omáčka k přímé konzumaci i tepelnému zpracování.
Hmotnost 190 g.
Složení: cibule červená min. 59%, třtinový cukr max. 20%, brusinky, vinný ocet červený, citronová 100% šťáva, zázvor, chilli papričky habanero, mořská sůl, směs koření.
Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Maximální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku.
Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Mírně pálivé!

Ručně vyrobeno v Čechách sušeno do 42°C, nesoleno, nesířené, bez použití chemických konzervantů, aromat, lepku, ořechů, laktózy a GMO.
Sušená rajčata nakládaná ve slunečnicovém oleji - dochucovací výrobek k přímé konzumaci.
Obsah: 160g
Složení: slunečnicový olej min. 95g, sušená rajčata min. 60g (k výrobě tohoto množství bylo použito 300g rajčat), směs koření.
Skladujte při teplotě do 25 °C mimo přímé slunce, po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku.
Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Energetická hodnota ve 100g výrobku cca 606 kcal/2540 kJ. Podíl pevné složky cca 37%.

Ručně vyrobeno v Čechách sušeno do 42°C, nesoleno, nesířené, bez použití chemických konzervantů, aromat, lepku, ořechů, laktózy a GMO.
Sušená rajčata solená nakládaná ve slunečnicovém oleji - dochucovací výrobek k přímé konzumaci.
Obsah: 160g.
Složení: slunečnicový olej min. 95g, sušená rajčata San Marzano min. 60g, mořská sůl, směs koření.
Skladujte při teplotě do 25 °C mimo přímé slunce, po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku.
Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Podíl pevné složky cca 37%.

Vyrobeno ručně Čechách, rajčata jsou sušena do 42 °C, nesoleno, nesířeno. Bez použití chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy a GMO.
Sušená rajčata nakládaná s vlašskými ořechy v olivovém oleji - dochucovací výrobek k přímé konzumaci.
Obsah: 160 g
Složení: olivový olej min. 95g, sušená rajčata min. 40g (k výrobě tohoto množství bylo použito 200g rajčat),
vlašské ořechy min. 20% 20g směs koření. Skladujte při teplotě do 25 C mimo přímé slunce, po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku.
Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Energetická hodnota ve 100g výrobku cca 641 kcal/2646 kJ. Podíl pevné složky cca 38%.

MARMELÁDA BEZ CUKRU!
Malinová zavařenina bez přidaného cukru - Hmotnost 190 g.
Složení: maliny min. 74%, rozinky nesířené max. 25%, citrusový pektin.
Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR.

Ručně a šetrně vyráběné pesto z bazalky v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.
PASTA ZE ZELENÝCH CHILLI JALAPENO se sušenými rajčaty San Marzano - 100 g
Složení: chilli jalapeno min. 27%, slunečnicový olej, olivový olej, sušená rajčata San Marzano min. 13%, petržel, koriandr, umeocet, směs bylin.
Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14dní.
Výrobek je šetrně pasterován. Středně pálivé!

Přírodní citrusový pektin je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.
Citrusový pektin je zahušťovadlo není konzervant, nicméně marmelády Vám vydrží přes zimu ve spižírně úplně v pohodě.
Citrusový pektin - želírující prostředek k použití při následné výrobě.
Složení: citrusový pektin práškový. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a v suchu.
Hmotnost - 100 g. Doporučené dávkování - 10 g pektinu na 1 kg ovoce. Důkladně rozpusťte a rozmíchejte. Doporučený poměr ovoce/cukr - 3:1.
Minimální trvanlivost do: uvedena na obalu. Baleno v - Hradecké delikatesy s.r.o.
Stránka 1 z 1 - 18 položek celkem