Přepuštěné máslo GHÍ 800g - Natural Jihlava

Kód: 12119
Neohodnoceno
412 Kč 51,50 Kč / 100 g

Složení: 99,3% mléčný tuk, max 0,5% voda

Alergeny zvýrazněny tučně - mléko. Nicméně se jedná o tuk a ne bílkovinu ani cukr.  Toto velké "ghíčko" v lednici běžně nemáme, není však problém jej objednat - Natural Jihlava k nám jezdí každý týden (ČT/PÁ)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energie: 3677 kJ / 894 kcal
Tuky: 99,3 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 59,58 g
Sacharidy: 0,1 g; z toho cukry: 0,1 g
Bílkoviny: 0,1 g
Sůl: 0 g

Balení: 800 g v plastové vaničce (kelímek)

Skladování: při teplotě do 25 °C

Trvanlivost: uvedena na obale

Dodavatel: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, Jihlava, 586 01, Česká republika

Země původu: Česká republika

GHÍ lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje.

Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů - polévek, omáček.

Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků. Ve studené kuchyni má také své místo, je bezlaktózové a přirozeně bezlepkové, proto je vhodné pro lidi co nesnesou laktózu. GHÍ snáší dobře pokojovou teplotu, není nutné skladovat v lednici. Ideální je spíž, na přímém slunci by GHÍ mohlo žluknout. Otevřené ghíčko uchovávejte v uzavřené sklenici, aby se dovnitř nedostaly pachy a vlhkost, není nutné chladit.

Neobsahuje, žádné konzervanty, je přírodní a je nutné jej chránit před vnějšími nečistotami - jednotlivé porce nabírejte vždy čistou lžící. Ghí může v závislosti na teplotě měnit konzistenci, toto není na závadu, vlastnosti produktu se nemění.

Ghí je bezvodý tuk získaný z klasického másla. Vyrábí se pomalým přepouštěním másla ve vodní lázni, čímž se z tuku odstraní voda a další látky včetně mléčných bílkovin. Tradičně se označuje termínem přepuštěné máslo a je typické svou příjemnou vůní a chutí. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Máslo
Hmotnost: 0.85 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: