Mouka mandlová jemně mletá vážená 1kg

Kód: 11918
Neohodnoceno
290 Kč 29 Kč / 100 g

Složení: mletá mouka z loupaných mandlí. Možno vkládat do košíku násobky 10g:  0,01 = 10g, 0,1 = 100g

Alergeny zvýrazněny tučně

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energie: 2508 kJ / 607 kcal
Tuky: 53,01 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 5,08 g
Sacharidy: 3,9 g, z toho cukry: 3,5 g
Bílkoviny: 22,34 g
Vláknina: - g
Sůl: 0,027 g

Balení: váha dle objednávky, v recyklovatelném obalu

Skladování: při pokojové teplotě do 20 °C

Trvanlivost: viz obal

Dodavatel: Natural Jihlava s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01, Jihlava, Česká republika

Země původu: Španělsko 

Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán či makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.

Mandlová mouka se vyrábí z najemno rozemletých mandlí. Můžete jí nahradit část klasické mouky nebo použít pouze mouku mandlovou. Pokrmy tak trochu ozdravíte, odlehčíte a dodáte jim vyšší výživnou hodnotu. Z mandlové mouky se vyrábějí vyhlášené makronky, můžete s ní však ozvláštnit jakékoliv dezerty. Umixujete z ní i mandlové mléko nebo připravíte domácí marcipán. Na mandlovou mouku nedají dopustit také paleo nadšenci nebo celiaci, kteří na ní oceňují její přirozenou bezlepkovost. Mandlová mouka je vhodná pro všechny, kteří chtějí ozvláštnit svůj jídelníček novou surovinou s multifunkčním využitím a zajímají se o zdravé stravování.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové mouky a strouhanky
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: