Natural Jihlava JK s.r.o.
Fruktóza neboli ovocný cukr je přírodní sladidlo vyskytující se v ovoci, medu a je součástí třtinového cukru. Sladivost má o 30% vyšší než řepný cukr. Je vynikající zejména na pečení, vaření a zavařování. Hodí se k doslazování nápojů a pokrmů, náplní do moučníků a podobně.
Kód: 5762
Instantní kávovinový nápoj. |
Kód: 3489
Složení: mouka z loupané rýže BIO
Bez alergenů
Kód: 11912
Složení: 100% celozrnná mouka špaldová BIO
Alergeny zvýrazněny tučně
Kód: 11899
Cereální kaše jsou naší vlajkovou lodí. Víme o nich prakticky všechno – mimo jiné to, jak je vyrobit, abyste se po nich olizovali až za ušima a aby prospívaly vašemu zdraví a figuře. Víme také, že sto lidí mívá obvykle sto chutí.
Kód: 4092
Cukr třtinový Demerara tmavý má příjemnou vůni a chuť po melase. Obsahuje zbytkovou melasu bohatou na minerální látky.
Kód: 4170
Novinka
Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.
Kód: 4173
Složení: jemně mletá mouka z usušené kokosové dužiny BIO
Alergeny zvýrazněny tučně
Kód: 3621
Cereální kaše jsou naší vlajkovou lodí. Víme o nich prakticky všechno – mimo jiné to, jak je vyrobit, abyste se po nich olizovali až za ušima a aby prospívaly vašemu zdraví a figuře. Víme také, že sto lidí mívá obvykle sto chutí.
Kód: 4094
Cereální kaše jsou naší vlajkovou lodí. Víme o nich prakticky všechno – mimo jiné to, jak je vyrobit, abyste se po nich olizovali až za ušima a aby prospívaly vašemu zdraví a figuře. Víme také, že sto lidí mívá obvykle sto chutí.
Kód: 4089
složení: bramborové vločky - 34%, jáhlová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, rýžová mouka, bramborový škrob, zahušťovadlo - guarová guma (E412), sůl, kypřící látka (E450, E500).
Alergen: oxid siřičitý
Kód: 2337
Složení: hořčičné semeno (bílé mleté, černé celé), červené víno 21,1%; ocet vinný bílý, fruktóza 15%, pitná voda, sůl 3,2%, směs bylin a koření
Alergeny zvýrazněny tučně
Kód: 9789
Složení: jemně mletá mouka z hlízy keře manioku
Může obsahovat stopy lepku!!
Kód: 12224
Složení: 100% škrob z hlízy keře Manioku
Bez alergenů
Kód: 11931
složení: kukuřičná a rýžová mouka, bramborový škrob, droždí, glukozový sirup, kokosový tuk, bramborová vláknina, emulgátor E472e, sůl, stabilizátor E340
Alergeny zvýrazněny tučně
Kód: 2304
Složení: mouka mletá z mechanicky loupané pohanky.
Bez lepku. Bez alergenů
Kód: 2097
Kód: 2052
Složení: pitná voda, sójové boby BIO, mořská sůl
Alergeny zvýrazněny tučně
Kód: 7967
Novinka
Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto. Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.
Kód: 5760
Složení: mleté amarantové zrno
Alergeny zvýrazněny tučně
Kód: 11906
Složení: rýže 42%, voda, sójové boby 21%, mořská sůl
Alergeny zvýrazněny tučně. Miso shiro.
Kód: 5909
Složení: pšeničný deproteinovaný škrob, rýžová mouka, jáhlová mouka, sójová mouka, jedlá sůl, stabilizátor (E415, E417, E464), bramborové vločky, cukr, aroma
Alergeny vyznačeny tučně.
Kód: 9643
Složení: víno, antioxidant E 224 (siřičitany)
Alergeny zvýrazněny tučně
Kód: 7963
Složení: vinný ocet (víno, voda, oxid šiřičitý), koncentrovaný hroznový mošť, barvivo karamel E150D
Alergeny zvýrazněny tučně
Kód: 9765
Stránka 11 z 17 -
401 položek celkem