Cukr, sladidla a sladké sirupy
cukr kokosový nerafinovaný
Kód: 7655
Přírodní řepný cukr - nerafinovaný cukr s charakteristickou chutí a vůní.
Kód: 1194
Cukr třtinový Demerara tmavý má příjemnou vůni a chuť po melase. Obsahuje zbytkovou melasu bohatou na minerální látky.
Kód: 4170
Kód: 1185
Novinka
Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.
Kód: 4173
Novinka
Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.
Kód: 7654
Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto.
Kód: 3957
Novinka
Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto. Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.
Kód: 5760
Novinka
Vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný cukr. Lze použít místo bílého cukru, je světlý a nebarví těsto. Čím tmavší třtinový cukr, tím má větší obsah zbytkové melasy a je zdravější.
Kód: 5761
Čekankové slazení pro děti je novinkou na trhu sladidel. Jedná se o sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.
Kód: 5775
Datlový sirup jako alternativní sladidlo.
Kód: 4437
Erythritol je zdravější náhrada běžných sladidel. Sladí stejně jako běžný cukr, ale neobsahuje téměř žádné kalorie. Jeho glykemický index je 0 a díky tomu neovlivňuje hladinu cukru v krvi. Je tedy vhodný pro diabetiky a při Low Carb stravování. Použít ho můžete při vaření, pečení i slazení nápojů. Erythritol je vyráběn fermentací glukózy a jde tedy o čistě přírodní sladidlo. Nijak neohražuje zdraví zubů, jelikož nezpůsobuje zubní kaz.
Kód: 9691
složení: 100% javorový sirup (zahuštěná míza z javoru cukrového) Grade A bez přísad v bio kvalitě
Kód: 9686
složení: 100% javorový sirup (zahuštěná míza z javoru cukrového) Grade C
Kód: 9688
složení: 100% javorový sirup (zahuštěná míza z javoru cukrového) Grade C bez přísad v bio kvalitě
Kód: 9687
složení: 100% javorový sirup Grade A, bez přidaných sladidel a aromat.
Kód: 4435
Karobový sirup - alternativní sladidlo všestranného využití.
Kód: 5845
Karobový sirup - alternativní sladidlo všestranného využití.
Kód: 5844
Fruktóza neboli ovocný cukr je přírodní sladidlo vyskytující se v ovoci, medu a je součástí třtinového cukru. Sladivost má o 30% vyšší než řepný cukr. Je vynikající zejména na pečení, vaření a zavařování. Hodí se k doslazování nápojů a pokrmů, náplní do moučníků a podobně.
Kód: 5762
Toto přírodní sladidlo se vyrábí fermentací rýže. Je oblíbený pro své jemné, neutrální aroma, které nezmění chuť výsledného pokrmu.
Kód: 9692
Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodný pro diabetiky. Jeho konzistence je podobná medu.
Kód: 8133
100 % přírodní sladidlo, 0 kalorií, 0 Glykemický index, nezpůsobuje zubní kaz, vhodné pro diabetiky.
Kód: 9707
Složení: třtinová melasa BIO
Bez alergenů
Kód: 5416
Složení: třtinová melasa BIO
Bez alergenů
Kód: 9693