LEVANDULOVÝ SIRUP 500ml

1467
Neohodnoceno

Ručně a šetrně vyráběný sirup z květů levandule v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol.

Sirup z levandule - určeno k ředění vodou. Obsah 500 ml.

Složení: řepný cukr max. 65%, voda a výluh z levandule min 35%, kyselina: kyselina citronová.

Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku.

Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Doporučené ředění 1:15. Usazenina či zákalnejsou na závadu. Před upotřebením promíchejte!


119 Kč
Kategorie: Sirupy, marmelády, pomazánky
 

Co je to a co s tím?

Miluji levanduli ve všech formách. Tak mi to nedalo a museli, jsem zkusit levandulový sirup. Když jsme sirup uvařili poprvé, tak jsme byli na rozpacích. Není modrý nebo jemně fialkový, spíš měděný. Jak to? Pak nám došlo, že je vše přibarvováno. Protože levandule je modrofialová. To nás uklidnilo. Barvit se nebude! Když jsme sirup nalévali do lahví, užívali jsme si barvu a strukturu (krásně řetízkuje). A ta vůně. Ach jo levandulová. Levandulový sirup vám bude skvělým pomocníkem při pečení různých dezertů, krému, polev. Ze sirupu vytvoříte velmi originální míchané nápoje. A když na vás dolehne splín, stačí přičichnout k láhvi s levandulovým sirupem a je po splínech.

Míchané nápoje raději slaďte sirupem místo cukru, který se špatně rozpouští a nápoje kalí. Nápoje jsou pak jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.

 

 

Kam to dát?

Doba trvanlivosti 12 měsíců. Po otevření skladujte do teploty 25 °C mimo přímé slunce a do 4 týdnu spotřebovat. Před otevřením protřepat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: