Ocet jablečný Bio - 500 ml

Kód: 7964
Neohodnoceno
97 Kč 19,40 Kč / 100 ml

Celá čerstvá jablka se rozdrtí a nechají se v nádobě kvasit. Poté se obsah přecedí a získává se hustá tekutina medové až hnědé barvy, kterou známe jako jablečný ocet. Jablečný ocet díky šetrnému zpracování obsahuje vitamín C, B1, B2, B6 i biotin. Z minerálů zejména draslík, ale i železo, vápník a fosfor. V jablečném octu najdete i pektin, některé zástupce aminokyselin a antioxidanty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Použití

Jablečný ocet je výborná konzervační látka. Proto se hodí při zavařování okurek, paprik, hub a další zeleniny. S jablečným octem můžete vytvořit i vynikající, trochu ostřejší marinády na maso. Že jablečný ocet nevyužijete při pečení? Omyl! Trošku ho přidejte do těsta a výsledek bude stát za to. Nadýchaná buchta, sušenky či koláče a chuťově nebude po octu ani památky. Lze užívat také denně jednu lžičku při detoxikaci.

Kyselost 8%

Složení

Ocet kvasný ovocný, pitná voda. Případný sediment nesnižuje kvalitu.

Země původu

Česká republika  

Doplňkové parametry

Kategorie: Ochucovadla
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: