PISTÁCIOVÉ PESTO 100g

Kód: 4883
Neohodnoceno
178 Kč 178 Kč / 100 g

Ručně a šetrně vyráběné pesto z bazalky  v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.

Umeocet je vyráběn ze švestek umeboshi. Je to zcela přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pistáciové pesto s chilli bhut jolokia - dochucovací pasta k přímé konzumaci.

Hmotnost 100 g.

Složení: pistácie min 43%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, umeocet, citronová 100% šťáva, chilli bhut jolokia cca 0,3%.

Skladujte mimo přímé slunce do 8 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku.

Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Může obsahovat zbytky skořápek! Mírně pálivé!

Co je to a co s tím?

Pistáciové pesto je pro milovníky pistáciových oříšku s příchutí slaně – pikantní. Pistáciové pesto můžeme použít pro rychlé „vaření těstovin“. Smícháme s čerstvě uvařenou pastou a podáváme. Je pikantnější a výraznější chuti tak už nemusíme nic jiného přidávat. Dále nalezne uplatnění v kombinaci s noky, grilovanou zeleninou nebo přimícháme do kuskusu, rizota. Fantazii se meze nekladou. Výborné je s rozpečenou bagetkou třeba k sýrům. Pistáciové pesto se uplatní i v sladké kuchyni, třeba na potření závinu z listového těsta v kombinaci se super sladkou náplní např. švestek, mandlí, jablek. Tvořte, vařte, hrajte si!

Mírně pálivé!

 

 

Kam to dát?

Doba trvanlivosti je 6 měsíců. Před i po otevření skladujte do teploty 8 °C mimo přímé slunce a do 14 dní spotřebovat. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kečupy, omáčky, pesta, hořčice
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení