Bezlepkové rýžové noky / La Bontá 500g

Kód: 9710
Neohodnoceno
62 Kč

Bezlepkové rýžové noky / Gnocchi di riso gluten free - LA BONTÁ ITALIANA 2x250g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:
Rýžová mouka 60%, voda, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný.

Alergenní informace:
-
Návod k použití:
Noky vhoďte do dostatečného množství vařící se osolené vody. Po vyplavání na povrch vaříme další 2 minuty a poté scedíme.

Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem.
Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.

Skladování:
Uchovejte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.

Země původu:
Itálie

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 715 kJ/168 kcal
Tuky 0,4g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 37,9g
z toho cukry 0,1g
Vláknina 0,6g
Bílkoviny 3g
Sůl 0,63g

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové těstoviny
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: