Bezlepkové mouky
Kukuřičná krupice je další z možností zpracování zrna kukuřice.
Kód: 2055
Kód: 2061
Kód: 4201
Kód: 3618
Složení |
sojové boby loupané |
Kód: 3675
Složení |
mouka z loupané rýže |
Kód: 3666
Kukuřičný škrob je odtučněná a velmi rafinovaná kukuřičná mouka. Jedná se o komplexní sacharid získaný ze zrna kukuřice. Nutriční hodnotu nemá vysokou a pro svou schopnost zahušťovat se používá do omáček, moučníků, přesnídávek a jiných pokrmů.
Kód: 4176
Složení |
mouka z loupané rýže |
Kód: 3669
Špaldová krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.
Kód: 5894
Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo je za pár minut. Tento tradiční Italský pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak posypaný sýrem a politý máslem. Necháte-li uvařenou polentu ztuhnout na plechu, můžete z ní vykrájet třeba vykrajovátky různé tvary a vytvořit tak netradiční a originální přílohu.
Kód: 2700
Mouka z červené čočky je vhodná na zahušťování zeleninových a masových pokrmů a polévek, na obalování, na pečení sušenek, k přípravě lívanců a muffinů. Lze ji přidávat k mouce při pečení v poměru 1:3.
Kód: 1554
Kód: 2049
Složení: Mouka cizrnová hladká
Kód: 2076
Bezlepková krupice. Používá se jako hrubá mouka a klasická krupice, je vhodná k přípravě kaší, zavářek do polévek, halušek, knedlíků, lívanců, polenty, pomazánek, pudinků i moučníků.
Kód: 2046
Kód: 2052
Bezlepková mouka na sladké i slané pečení.
Kód: 5946
Bezlepková mouka na sladké i slané pečení.
Kód: 4044
jemně mletá mouka z kokosu BIO |
Kód: 3621
Složení |
mletá mouka z loupaných mandlí |
Kód: 3627
Kód: 2118
Kód: 2121
Složení |
mletá mouka z loupaných mandlí |
Kód: 3630
Bezlepkové jednodruhové mouky - 38 druhů, naleznete jen u nás! :-)