Bio hořká čokoláda 70% Ekvádor VIVANI 100 g

5435
Neohodnoceno

Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě to nejjemnější "Arriba" kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů hospodařících v tropickém deštném pralese v Ekvádoru - původní domovině kakaa. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť. Tato čokoláda získala nejvyšší zlaté ocenění od Německé zemědělské společnosti (DLG).


65 Kč
Kategorie: Zdravá a spec. výživa
 

Charakteristickou chuť a vůni propůjčuje této čokoládě to nejjemnější "Arriba" kakao pocházející přímo od malých sdružení farmářů hospodařících v tropickém deštném pralese v Ekvádoru - původní domovině kakaa. Je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor. Díky velkému formátu můžete nechat tenké plátky čokolády pomalu rozplývat na jazyku a vychutnávat intensivní kakaovou chuť. Tato čokoláda získala nejvyšší zlaté ocenění od Německé zemědělské společnosti (DLG).

Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.

HMOTNOST: 100 g

ZEMĚ PŮVODU: Německo

SLOŽENÍ: kakaová hmota, přírodní třtinový cukr, kakaové máslo. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 70 %.

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka a lepku.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2453 kJ/592 kcal
Tuky 45,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 28,8 g
Sacharidy 33,1 g
z toho cukry 28,0 g
Vláknina 10,5 g
Bílkoviny 6,6 g
Sůl 0,01 g

 

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda. Chraňte před teplem.

Zemědělská produkce mimo EU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: