Panna cotta bez lepku AMYLON 40g

1719
Neohodnoceno

Bio panna cotta se používá na přípravu mléčných dezertů. 


32 Kč
Kategorie: Polotovary
Hmotnost: 0.04 kg
 

 

Návod k přípravě:  

  • 1.Sypkou směs (40 g) nasypeme do 200 – 250ml  smetany ke šlehání,přidáme 0,5 -1 lžíci  cukru (cca 20g) a důkladně  promícháme cukrářskou metličkou.
  • 2. 200ml mléka (přivedeme k varu,přilijeme směs se šlehačkou a povaříme 1 minutu.
  • 3. Vlijeme do dezertních misek vypláchnutých studenou vodou a necháme vychladnout do úplného ztuhnutí. Můžeme servírovat v  miskách, nebo opatrně uvolníme od okraje misky a vyklopíme na dezertní talířek.
  • 4. Před podáváním polijeme dezert čokoládovou nebo ovocnou omáčkou, také můžeme zdobit čerstvým ovocem a mátou.

Složení: sušená syrovátka*,sušený glukózový sirup*, kukuřičný škrob*,agar*, vanilka mletá (Bourbon)*z ekologického zemědělsví.

Alergeny: Výrobek obsahuje mléko, může obsahovat stopové množství mléka.

Skladování: Skladujte v suchu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: